Градски електрически велосипед

Градски електрически велосипед eConfort 29″

Градски електрически велосипед –  флагмана на фирма Corratec.

градски електрически велосипед
Градски велосипед 29″ с централно задвижване
Pedelec с мощен  електромотор на Bosch  Максимална скорост до 25 км/час Немско качество; ръчна сборка; 6 години гаранция Окомплектован с всичко най-необходимо за ежедневна употреба. Електрическото оборудване включва: електрически мотор, литиев акумулатор, контролер, зараядно устройство пулт за управление, преден и заден фар.

Управление

Система за подпомагане на въртенето на педалите е PAS (Pedal Assist System). градски електрически велосипед Задвижва се от  300 Вата компактен и мощен електромотор на Bosch. С помощта на пулт за управление, монтриран на кормилото на велосипеда, можете да избирате между четири нива на въртящ момент на електрическия мотор:

РЕЖИМ ОПИСАНИЕ
Eco Максимален пробег
Tour Постоянна помощ при дълги преходи
Sport Мощност, импулсивност и бързина
Speed Максимална помощ

Конструкция

Градският електрически велосипед eComfort е проектиран в съответствие със спецификата на електрически такъв.

Централно задвижване
Централно задвижване

Електрическият  мотор задвижва централното движение. Литиевата батерия се заключва за рамката. Конструкцията, изработката и компонентите гарантират чувството, че се возите в градска лимузина.

Зареждане на акумулатора

Акумулатора на този градски велосипед може да се зарежда  директно върху велосипеда. Също така може да го свалите и зареждате отделно. Зарядното устройство е предназначено за заряд на литиеви акумулатори, осигуряващ защита и постоянно напрежение и ток за зареждане, за да се избегне натоварване или повреда на акумулатора. Отделно можете да оборудвате Вашия градски велосипед със сгъваем соларен панел, който да използвате при липса на захранване 220 Волта.

Технически параметри  
Рамка Алуминиева
Капли Алуминиеви 29″
Спирачки Shimano disc M446
Скорости SHIMANO 10 степени
Безчетков електрически мотор 300 W
Литиев акумулатор LI-ION 36 V, 8 A.H
 Максимален пробег на акумулатор  145 км
Време на заряд (220V) 2.5  часа
Максимално скорост 25 км/ч
Тегло 24 кг
   
   

Повече техническа информация можете да получите от разделите Компоненти и Често задавани въпоси (FAQ). Много полезна информция за електрическите велосипеди и тяхната  правилна експлоатация,  можете да извлечете от публикациите в  нашия Blog. Благодарение на стандартните размери и невисоко тегло, Вашият планински електрически велосипед може да бъде с Вас навсякъде, дори на почивка и при по-далечни пътувания. Удобен за превоз върху стандартен велосипеден багажник за автомобил. Научете повече за удоволствието от използването на електро велосипед.

 Градски електрически велосипед

 

image_pdfimage_print