Планински електрически велосипед

Планински електрически  велосипед E-Bow 45

Планински електрически велосипед разработен за  off-road.

планински електрически велосипед
Планински електрически велосипед 29″

S-Pedelec с мощен  електромотор на Bosch  Максимална скорост до 45 км/час (Забележка: Скоростта от 45 км/час не отговаря на Евопейския стандарт за Електрически велосипед) Немско качество; ръчна сборка; 6 години гаранция Окомплектован с всичко най-необходимо за ежедневна употреба. Електрическото оборудване включва: електрически мотор, литиев акумулатор, контролер, зараядно устройство пулт за управление, преден и заден фар.

Управление

Система за подпомагане на въртенето на педалите е PAS (Pedal Assist System). corratec-life-bike-eurobike-motor Задвижва се от  400 Вата компактен и мощен електромотор на Bosch. С помощта на пулт за управление, монтриран на кормилото на велосипеда, можете да избирате между четири нива на въртящ момент на електрическия мотор:

режим описание
Eco Максимален пробег
Tour Постоянна помощ при дълги преходи
Sport Мощност, импулсивност и бързина
Speed Максимална помощ

Конструкция

Планинският електрически велосипед E-Bow 45 е проектиран в съответствие със спецификата на електрически такъв на базата на легендарната извита рамка на Corratec.

Централно задвижване
Централно задвижване

Електрическият  мотор задвижва централното движение. Литиевата батерия се заключва за рамката.

Зареждане на акумулатора

Акумулатора на този планински велосипед може да се зарежда  директно върху велосипеда. Също така може да го свалите и зареждате отделно. Зарядното устройство е предназначено за заряд на литиеви акумулатори, осигуряващ защита и постоянно напрежение и ток за зареждане, за да се избегне натоварване или повреда на акумулатора. Отделно можете да оборудвате Вашия градски велосипед със сгъваем соларен панел, който да използвате при липса на захранване 220 Волта.

Технически параметри  
Рамка Алуминиева
Капли Алуминиеви 29″
Спирачки Shimano disc M446
Скорости SHIMANO 10 степени
Безчетков електрически мотор 400 W
Литиев акумулатор LI-ION 36 V, 8/11 A.H
Време на заряд (220V) 2.5  часа
Максимален пробег на акумулатор 105 км
Максимално скорост 45 км/ч
Тегло 23 кг
   

Повече техническа информация можете да получите от разделите Компоненти и Често задавани въпоси (FAQ). Много полезна информция за електрическите велосипеди и тяхната  правилна експлоатация,  можете да извлечете от публикациите в  нашия Blog. Благодарение на стандартните размери и невисоко тегло, Вашият планински електрически велосипед може да бъде с Вас навсякъде, дори на почивка и при по-далечни пътувания. Удобен за превоз върху стандартен велосипеден багажник за автомобил. Научете повече за удоволствието от използването на електро велосипед.

 Планински електрически велосипед